Digjen 4 makina gjate nates ne qytetin e Shkodres

Digjen 4 makina gjate nates ne qytetin e Shkodres

93
SHPËRNDAJE

Digjen gjate nates 3 makina ne hyrje te Shkodres. Ngjarja eshte regjistruar rreth ores 3 te mengjesit prane bexhistenit ne hyrje te Shkodres ku kane qene banoret te cilet kane njoftuar forcat zjarrfikese.

Sipas te dhenave nga vendi i ngjarjes jane 3 mjete te djegura plotesisht dhe nje pjeserisht.

Ende nuk ka te dhena nese zjarri ka qene i qellimshem, por sipas eksperteve njera nga makinat mund te kete qene zjarr i qellimshem nderkohe qe me pas si pasoje eres ato jane djegur njera pas tjetres

S'KA KOMENTE