Dhoma Kombëtare e Avokatisë mer vendimin per 10 ditë bojkot te seancave...

Dhoma Kombëtare e Avokatisë mer vendimin per 10 ditë bojkot te seancave gjyqesore

84
SHPËRNDAJE

Ka përfunduar mbledhja e Dhomës Kombëtare të Avokatisë ku është vendosur bojkot me 10 ditë për të gjitha seancat gjyqësore.

Mes vendimeve të marra është bojkotimi i masave të sigurimit. Këto vendime hyjnë në fuqi që prej ditës së nesërme dhe janëtë vlefshme për të gjitha Dhomat e Avokatisë në Shqipëri.

Për të gjithë avokatët që do të thyejnë këtë vendim, paralajmërohet se do të merren masa.

S'KA KOMENTE