Dhoma e Avokatise ne Vlore vijon bojkotin e seancave gjyqesore

Dhoma e Avokatise ne Vlore vijon bojkotin e seancave gjyqesore

21
SHPËRNDAJE

Dhoma Vendore e Avokatisë Vlorë , vendosi të vijojë bojkotin e seancave gjyqësore si dhe masave të sigurimit prej datês 27 – 29 qershor. Kjo sipas kreut të Dhomës së Avokatisë , Durim Bajramaj vjen si një masë shtrënguese për mosreagim të instancave qëndrore të qeverisê shqiptare. Bojkoti i masave të sigurimit, sipas avokatëve do të çonte në kolaps sistemin e drejtësisë. Vendimi për vetëm tre ditë bojkot vjen në pritje të zhvillimit tê interpelancës sê kërkuar nga opozita shqiptare , ministrit tê drejtësisë në Parlament.

S'KA KOMENTE