Dhoma avokatise Vlore proteste para gjykates.

Dhoma avokatise Vlore proteste para gjykates.

35
SHPËRNDAJE

Dhoma avokatise Vlore proteste para gjykates. Dhoma e avokatise vijon bojkotin deri ne date 29 kur do te mblidhet edhe dhoma e avokateve te shqiperise. Avokat Delo Mecani ka deklaruar gjithsesi se pavarsisht vendimit te daresti 29 bojkoti i tyre do te vijoje duke kerkuar qe te jene mbeshtetjen e te gjitha dhomave. Mecani ka deklaruar se do te bojkotojne te gjitha seancat edhe masat e sigurise pasi vetem keshtu do te kete reagim. Ne mbeshtetje te avokateve edhe shoqeria civile e qutetare qe kane deklaruar se jane ata qe preken dhe rendohen nga harta e re gjyqesore.

S'KA KOMENTE