Demtohen dhe vidhen barrierat mbrojtese ne Fier-Cakran,rrezik per aksidente

Demtohen dhe vidhen barrierat mbrojtese ne Fier-Cakran,rrezik per aksidente

65
SHPËRNDAJE

Papergjegjshmeri dhe makuteri ! Në aksin rrugor Fier-Cakran barrierat mbrojtëse janë vjedhur dhe demtuar duke rritur mundesine e aksidenteve. Kjo situatë, krahas shkatërrimit të rrugës, ka sjellë një gjendje të rrezikshme për shoferët. Barrierat metalike te vendosura anes rruges nuk sherbejne vetem per mbrotje por edhe sinjalistike per orientimin e drejtuesve te mjeteve sidomos gjate udhetimit naten

Drejtuesit e mjeteve apelojnë institucionet që të ndërhyjnë për të shmangur aksidente tragjike.Barrierat mbrojtëse dyshohet se po vidhen dhe po shiten për skrap.Gjendja e aksit rrugor është sipas shoferëve skandaloze.

Teksa rruga në vetvete është një burim aksidentesh, heqja e barrierave e bën të rrezikshme situatën në këtë aks.

“Janë vjedhur. Kush i vjedh? Populli i vjedh. Nuk ka as sinjalistikë këtu. Ndodhin aksidente rrugore.”jane shprehur drejtuesit e mjeteve

S'KA KOMENTE