Demokratët e Fierit zgjedhin sot kryetarin e degës

Demokratët e Fierit zgjedhin sot kryetarin e degës

1031
SHPËRNDAJE

Njoftim!

Ne dt 10.04.2022, Partia Demokratike Dega Fier, organizon zgjedhjet per kryetarin e Deges!

Votimi do te zhvillohet ne ambjentet e ish Universitetit UFO!

Proçesi fillin ne oren 9.00. dhe mbyllet ne oren 17. 00.

Suksese dy kandidateve ne gare;

Rrapi Gjika: Vladimir Kajolli:

Vota e çdo anetari te Partise Demokratike eshte e çmuar!

Te gjithe bashke per nje Parti Demokratike ne te forte, me te bashkuar me te hapur!

S'KA KOMENTE