“Çmimi i naftës rritet çdo ditë dhe ti nuk e rr…”, Rama...

“Çmimi i naftës rritet çdo ditë dhe ti nuk e rr…”, Rama i përgjigjet qytetarit

1641
SHPËRNDAJE

Kryeministri Edi Rama, ka replikuar me ndjekësit në rrjetë sociale, pasi këto të fundit i janë drejtuar lidhur me rritjen e çmimeve në vend, konkretisht për naftën.

Kryeministri është pyetur se si ka mundësi që edhe pse çmimi i naftës po rritet , nuk ka asnjë reagim dhe se  vetë kryeministri nuk është i shqetësuar për këtë fkat.

Por në përgjigjen e tij Rama është shprehur se sharjet nuk janë argumente dhe se për rritjen e çmimit të naftës, Rama shprehet se tashmë secili e ka idenë se në çfarë kohe po jetohet, ndërsa shtron pyetjen se çfarë lidhje ka Rusia me çmimet e energjisë dhe naftës?

S'KA KOMENTE