Celularë dhe kaçavida”, Drejtoria e Përgjithshme ushtron kontrolle nëpër burgje

Celularë dhe kaçavida”, Drejtoria e Përgjithshme ushtron kontrolle nëpër burgje

205
SHPËRNDAJE

Drejtoria e Përgjithshme e burgjeve ka organizuar një operacion të shpejtë dje duke filluar nga ora 23.30 në IEVP Peqin, pas sinjalizimeve se disa të dënuar posedonin sende të ndaluara. 

Dy grupe të Forcave Operacionale, gjatë kontrollit kanë konstatuar: Tre telefon cularë, tre karikues si dhe katër kaçavida. Materialet i kaluan SHKBB për hetime të tjera.

S'KA KOMENTE