Berisha paralajmëron protesta gjatë verës kundër qeverisë

Berisha paralajmëron protesta gjatë verës kundër qeverisë

52
SHPËRNDAJE

Berisha: Unë jam i vonuar, shumë i vonuar në artikulimin tim, zemrat e njerëzve po ziejnë, revoltat në zemrat e qytetarëve po ziejnë

Lëvizjet janë interesante, nganjëherë u prin, herë e tjera të udhëheqin ato.

Ju them se kërkesa për protesta është universale. PD është e vonuar. Ne i kemi grupet dhe qytetarët, i kemi anëtarësinë dhe grupet e interesit.

Nuk ka asnjë diskutim që do zbatojmë, do jemi në lartësinë e detyrimeve tona ndaj tyre. Qytetarët e kane te veshtire te presin deri ne shtator.

PD do të bëjë gjithcka për të shpëtuar Shqipërinë nga monizmi. Vetëm shqiptarët mund ta bëjnë këtë.

S'KA KOMENTE