Berisha : Nëse Rama nuk vjen këtu për mocion, do t’i shkojmë...

Berisha : Nëse Rama nuk vjen këtu për mocion, do t’i shkojmë në Surrel

60
SHPËRNDAJE

Berisha në protestën para Parlamentit: “Tani, le të betohemi këtu, në emër të të gjithë atyre që përfaqësojmë, po nuk u bë mocioni me debat në parlament, do bëhet në Surrel.
Paqësor, urtë e butë!
Por simboli, shpella e të keqes është Surreli.
Ai nuk pranon të vijë këtu, ndaj ne do shkojmë aty ku struket ai.
Paqësisht do ia numërojmë të gjitha këto të mocionit. Surreli do jetë objekt i revolucionit paqësor.
Shkojmë aty karshi dhe i themi: kemi 13 pyetje o sulltan.
Revolucioni nuk ndalet, por të jeni të sigurt që do fitojmë!”

S'KA KOMENTE