Banori i Mariupolit: Dëgjoj granatimet çdo 3 minuta…

Banori i Mariupolit: Dëgjoj granatimet çdo 3 minuta…

32
SHPËRNDAJE

Një banor i Mariupolit thotë për BBC-së se zhurma e bombardimeve vazhdon, pavarësisht marrëveshjes së armëpushimit që supozohej të fillonte në orën 09:00.

“Tani për tani jam në Mariupol, jam në rrugë. Dëgjoj granatimet çdo tre deri në pesë minuta,” thotë Alexander, inxhinieri 44-vjeçar.

“Korridori i gjelbër është i pakuptimtë. Unë mund të shoh makina të njerëzve që u përpoqën të iknin dhe ata po kthehen.”- shton më tej ai.

S'KA KOMENTE