Ardhja e emigranteve ka sjell trafik te renduar ne rruget e Fierit

Ardhja e emigranteve ka sjell trafik te renduar ne rruget e Fierit

176
SHPËRNDAJE

Nje trafik i renduar ka ndodhur ne keto dite te fundit te ketij viti ne rruget e  Fierit.Qarkullimi i automjeteve shfaq problematiken e levizjes jo vetem ne akset rrugore qe e lidhin Fierin me Juglindjen e vendit por edhe ne rruget e brendeshme.

  Akset problematike nisin qe ne hyrje te automjeteve ne Fier nga autostrada Lushnje-Fier.

Trafiku i automjeteve vijon me pas ne te gjithe unazen Lindore te Fierit qe merr dy drejtime ,ne Lindje me Patosin dhe Beratin dhe ne Jug per ne Vlore dhe Tepelene.

Per shkak te ketij fluksi drejtoria e policise se qarkut Fier ka shtuar prezencen e forcave te policise ne te gjithe pikat problematike te trafikut.

 Prezenca e policise ndalon parakalimet e gabuara ,dhe ne menyre te kontrolluar shkarkon trafikun duke orientuar drejtues te mjeteve te kalojne ne rruget qe kane me pak trafik.

 Megjithate situata perseri eshte problematike  ,perderisa Fieri ,mbetet qyteti tranzit ku kalojne mijra mjete ,per ne Lindje dhe Jug te vendit

S'KA KOMENTE