Alibeaj: Cmimi i naftes i larte,kërkesë për shfuqizimin e Bordit të Transparencës

Alibeaj: Cmimi i naftes i larte,kërkesë për shfuqizimin e Bordit të Transparencës

82
SHPËRNDAJE

Alibeaj: Shqipëria është në krye të listës për çmimet e larta të hidrokarbureve. Çmimi i naftës paracaktohet nga klubi i oligarkëve.

Dua të informoj opinionin publik se grupi i PD ka përgatitur dhe nesër do të paraqesim kërkesën për shfuqizimin e dy ligjeve për funksionin e bordit të transparencës.

S'KA KOMENTE