Alarm per bomb ne aeroportin e Prishtines

Alarm per bomb ne aeroportin e Prishtines

44
SHPËRNDAJE

Zdhënësja e aeroportit ndërkombëtar të Prishtinës, Valentina Gara, sot ka informuar se kanë pranuar kërcënim me bombë.

Udhëtarët dhe personeli, sipas saj, janë evakuar dhe janë të sigurt.

“Konfirmojmë se kemi pranuar një kërcenim me bombë. Udhëtarët dhe personeli janë evakuar dhe janë të sigurt. Ekipet e involvuara në planin emergjent janë duke kryer detyrat e tyre”, ka shkruar Gara në Facebook.

S'KA KOMENTE