Akuza për shpërdorim detyre, SPAK dërgon në gjyq Thoma Gëllçin

Akuza për shpërdorim detyre, SPAK dërgon në gjyq Thoma Gëllçin

71
SHPËRNDAJE
Thoma

SPAK dërgon në gjyq Thoma Gëllçin, ish-drejtorin e RTSH-së për akuzën e shpërdorimit të detyrës.

Te pandehur për shkelje te barazisë ne tendera u morën Julian Tapia, Alban Malaveci si dhe Ervin Murja.

S'KA KOMENTE