Akuza për fshehje pasurie, Prokuroria e Durrësit merr të pandehur ish-drejtuesin e...

Akuza për fshehje pasurie, Prokuroria e Durrësit merr të pandehur ish-drejtuesin e prokurorisë Tirane

66
SHPËRNDAJE

Prokuroria e Durrësit merr te pandehur Petrit Fushën ish-drejtues i prokurorisë së Tiranës. Fusha akuzohet për fshehje dhe deklarim të rremë të pasurisë.

S'KA KOMENTE