AKU FIER kontroll në biznese, ja cfare gjen ne produktet e qumeshtit

AKU FIER kontroll në biznese, ja cfare gjen ne produktet e qumeshtit

2087
SHPËRNDAJE

Drejtoria Rajonale e AKU Fier në vijim të kontrollit paraardhës të kryer në subjektin me iniciale “V.D.”, Lushnje, ku pasi janë vendosur masat administrative përkatëse, është marrë mostër për kryerjen e analizave laboratorike për produktin “Gjizë”, e cila u bllokua deri në daljen e rezultatit të analizave.

Pas njoftimit zyrtar të ardhur nga ISUV, të raport-provës për vlerë mbi normë me E. Coli të produktit “Gjizë”, trupa inspektuese e Drejtorisë Rajonale të AKU Fier kreu kontrollin zyrtar, ku për shkeljet e konstatuara ndaj subjektit u vendos masë administrative “Gjobë” si dhe është bllokuar sasia prej 1000 kg “Gjizë” e papërshtatshme për konsum me qëllim asgjësimin e saj.

S'KA KOMENTE