Afrojnë festat/Në Fier, vendoset Pema e Krishtlindjes

Afrojnë festat/Në Fier, vendoset Pema e Krishtlindjes

414
SHPËRNDAJE

Ka nisur puna për vendosjen e pemës së festave të fundvitit në Fier.Qyteti i Fierit po zbukurohet nga dritat dhe dekoret e ndryshme në prag të festave të fundvitit, Krishtlindjet dhe Viti i Ri.

Me afrimin e festave, edhe qyteti ka filluar që të vishet me vellon e tij të re, çka është kthyer në një traditë të bukur, duke tërhequr vëmendjen e qytetareve

S'KA KOMENTE