Afishohen listat paraprake te zgjedhezve ne Fier

Afishohen listat paraprake te zgjedhezve ne Fier

96
SHPËRNDAJE

Afishohen ne njesite administrative dhe qendra votimi ne Bashkine Fier, listat paraprake te zgjedhesve.Sipas listes , ne 10 njesite administrative te Bashkise Fier jane 168 259 zgjedhes qe do ti drejtohen 224 qendrave te votimit dhe 3 KZAZ qe do te administrojne procesin e zgjedhjeve .

Krahasuar me zgjedhjet e kaluara vendore te 2019 nuk ka ndryshim te numrit te zgjedhesve ndersa priten ndryshime deri ne publikimin e listes perfundimtare .

Dy njesit administrative me numrin me te larte te votuesve jane Levani dhe Cakrani

Jane percaktuar ambjentet per qendrat e votimit
Nuk ka ndryshim te numrit te keshilltareve e percaktuar edhe ne zgjedhjet e meparshme duke mbetur ne 51 anetar

S'KA KOMENTE