Zjarret në Greqi, ekipi shqiptar zjarrfikës shpëton 9 emigrantë

Zjarret në Greqi, ekipi shqiptar zjarrfikës shpëton 9 emigrantë

65
SHPËRNDAJE

Forcat zjarrfikëse dhe ekipi mjekësor shqiptar kanë shpëtuar 9 emigrantë nga Iraku që kishin humbur rrugën, e më pas ishin përballur me rrezikun e flakëve në Aleksandropoli të Greqisë.
Bëhet me dije se ekipi shqiptar u ka dhënë emigrantëve ndihmën e parë mjekësore si dhe ushqim. Gjendja shëndetësore e personave paraqitej problematike pasi për shkak të mungesës së ushqimeve dhe ujit të pijshëm, kishin konsumuar ujëra të ndotura.

S'KA KOMENTE