Zjarre masive ne Fier, nje tjeter vater ne Vjose, Cakran

Zjarre masive ne Fier, nje tjeter vater ne Vjose, Cakran

1252
SHPËRNDAJE

Vazhdojne zjarret ne zonen e Cakranit Fier Pas zjarrit ne fshatin Kreshpan nje zjarr tjeter ka perfshire ullishtat ne fshatin Vjose .Kane shkuar per shuarjen e zjarrit zjarrefiksit e Fierit te ndihmuar edhe nga ata. te Patosit.Mesohet se ne fshatin Vjose njesia asministrative Cakran eshte perfshire nga zjarri nje zone me shkure dhe bar ne nje ku jane te mbjella edhe ullishte. nderkohe jo me shume se 150 metra ndodhen edhe disa shtepi. Terreni veshtire ,era dhe temperaturat e larta veshtirsojne shuarjen e zjarrit

S'KA KOMENTE