Zjarr ne pyjet me pisha në ishullin e Sazanit

Zjarr ne pyjet me pisha në ishullin e Sazanit

90
SHPËRNDAJE

Zjarri në ishullin e Sazanit vazhdon të përhapet me shpejtësi. 

Digjen pyjet me pisha pranë ish qytetit të Sazanit. E vështirë ndërhyrja e forcave, për shkak të terrenit të vështirë dhe mungesës së mjeteve për të ndërhyrë. Aktualisht punohet vetëm me mjete rrethanore. 

Zjarri në anën lindore të ishullit. Dyshohet për shkak të pakujdesisë.

S'KA KOMENTE