Zjarr ne nje kabine elektrike ne Fier

Zjarr ne nje kabine elektrike ne Fier

1496
SHPËRNDAJE

Zjarr ne nje kabine elektrike ne lagjen  29 nentori ne Fier

Te alarmuar banoret e zones dhe bizneset qe ushtrojne aktivitetin e tyre prane kane njoftuar zjarrfikesit.  Nderhyrja e ketyre te fundit ka bere te mundur fikjen e flakeve. 

Mesohet se shkak per kete situate eshte bere mbingarkesa ne rrjet. 

Per te evituar demet eshte bere edhe stakimi i energjise ne te gjithe zonen.  

Kane qene banoret te cilet kane njoftuar zjarrfikset, te friksuar se flaket mund te perhapeshin. 

Tashme pritet rikthimi i energjise elektrike.

S'KA KOMENTE