Zjarr i permasave te medha ne Peshtan, Fier

Zjarr i permasave te medha ne Peshtan, Fier

1295
SHPËRNDAJE

Nje zjarr i permasave te medha ka perfshire kodrat me ullishta e peme frutore ne zonen. Peshtanit te Madh ne Bashkine Fier.Flaket e zjarrit po perparojne duke u infuencuar edhe nga era. Banoret e kesaj zone jane vene ne alarm dhe panik pasi flaket mund te afrohen ne banesat e tyre dhe kane njoftuar zjarrfikeset. Ne nje status ne facebook edhe deputeti i PD Fier Luan Baci ka dhene alarmin per zjarrin pasi sipas tij situates nuk i jane pergjigjur institucionet dhe punonjesit per berjen e mundur te shuarjes se zjarrit

Njoftimi ne rrjetet sociale nga deputeti j PD Fier Luan Baci

Fier, zjarr i permasave te madha, banoret ne alarm, nga frika se zjarri perparon dhe rrezikohet djegja e shtepive!
Telefonatave te banoreve te zones, nuk u pergjighet, as bashkia, as policia, as zjajarr fikset!
Papergjegjshmeria e institucineve vazhdon ne çdo drejtim!
Ju bej thirrje institucioneve pergjegjese, te bejne detyren dhe mos te lejojne qe situata te percipitoj, dhe te rrezikoj banoret!
Peshtani, Fieri Shqiperia ne rrezik nga papergjegjshmeria e qeverise !

S'KA KOMENTE