Zharreza dhe fshatrat perreth te pushtuara nga tymi.

Zharreza dhe fshatrat perreth te pushtuara nga tymi.

191
SHPËRNDAJE

Zharreza dhe fshatrat perreth te pushtuara nga tymi. Per dy dite me radhe vijojne flaket e nje zjarri qe ka rene ne fushen e mbetjeve urbane ne Zharrez te bashkise Patos . Megjithe nderhyrjen e forcave zjarrefikese te Bashkise Patos si dhe te Kompanive te naftes te ndihmuara dhe nga zjarrfikese te Fierit ende nuk eshte bere e mundur shuarja e ketij zjarri. Pasditen e djeshme flaket jane perhapur ne plantacionet me ullishta duke djegur mbi 100 rrenje ullinje nderkohe qe sot eshte vendosur nje perimeter qe flaket mos te prekin bimesine dhe pemtarine te fermereve si dhe te puseve te naftes qe ndodhen ne kete zone ndersa po punohet me mjetet per mbulimin e fushes se mbetjeve urbane

S'KA KOMENTE