Zgjidhen kryetaret e Partise Socialiste ne Roskovec, Patos , Mallakaster

Zgjidhen kryetaret e Partise Socialiste ne Roskovec, Patos , Mallakaster

3312
SHPËRNDAJE

Ne perfundim te mbledhjes se Asamblese se PS Roskovec , nga 82 antar kane marre pjese ne procesin e zgjedhjes se kreu te PS 67 antare te asamblese .Në krye të PS së Roskovecit është zgjedhur Maksim Goga. Sipas informacioneve nga kjo degë, Goga nuk ka patur rival.

Numri i votuesve ka qene 67, moren pjese ne votim 67,  miri 67 vota pra 100% të votave.

Ne Patos kane qene dy kandidate

Klajdi Alisinani dhe Armand Ahmetaj . Pas votimit nga anetaret e asamblese se PS Patos Klajdi Alisinani eshte zgjedhur kryetar i PS Patos me 80 vota kundrejt 10 votave te Arrmand Ahmetaj

Nderkohe ne Mallakaster Partine Socialiste do ta drejtoje Mbarime Isufaj . Votimi i asamblese ka qene me unanimitet pasi Isufaj ishte edhe kandidat e vetme pa rival ne gare

 

Nderkohe ne Fier zgjedhjet per kreun e ri te Partise Socialiste do te zhvillohen ne muajin Mars. Dy deputetet e PS Xhevit Bushi dhe Adelina Rista jane deleguar nga Kryesia e PS per mbarevajtjen e procesit te zgjedhjeve nga fillimi ne cdo njesi administrative te Bashkise Fier.

S'KA KOMENTE