Zgjedhjet ne PD/Baci:Interesim i larte votuesish

Zgjedhjet ne PD/Baci:Interesim i larte votuesish

196
SHPËRNDAJE

Procesi i votimit i nisur ne oren 08:00 te mengjesit ne Fier vijon normalisht. Sipas deputetit Luan Baçi, i cili po ndjek nga afer kete proces, anentaresia eshte duke votuar normalisht, ndersa per te krijuar me teper lehtesi per anetaresine, eshte shtuar numri i qendrave.

Baci: Ka filluar procesi sipas oratit zyrtar te publikuar nga PDSH ne te 6 deget. Ne degen e fierit jane 6 qendra votimi per te pasur sa me te lehte qe antraret e pd ta kene sa me afer kutine e vitimit per te patir dhe pjesemarrje me te madhe pasi ne raste te tjera ka ndodhur qe pjesemarrja ka qene e kufizuar per arsye te distancave te gjata te qendave te votimit.

Orari zyrtar eshte deri ne oren 18:00 por ne baze te prurjes qe mund te kete, nese ka anetare qe duan te votojne procesi mund te shtyhet. Me pas do te vijohet me numerimin e fleteve te votimit ne qendrat e votimit dhe rezultati del menjehere ne qendrat e votimit.

Pas mbylljes se procesit te votimit do te behet edhe numerimi dhe cdo qender do te shpall fituesin mes dy kandidaturave Sali Berisha dhe Ibsen Elezi.

S'KA KOMENTE