Zelensky pas bisedës me Putin cakton e vendin e takimit

Zelensky pas bisedës me Putin cakton e vendin e takimit

197
SHPËRNDAJE

Volodymyr Zelensky dhe Alexander Lukashenko ranë dakord për një “takim të pakushtëzuar” midis delegacioneve ukrainase dhe ruse “në kufirin ukrainas-bjellorusi në rajonin e lumit Pripyat”.

Zelensky në llogaritë e tij në mediat sociale ka deklaruar “Ne ramë dakord që delegacioni ukrainas të takohet me atë rus pa parakushte në kufirin ukrainas-bjellorusi, në zonën e lumit Pripyat”.

Presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky ka njoftuar lidhur me rezultatin e bisedimeve të zhvilluara me presidentin rus Aleksandër Lukashenkon.

Volodymyr Zelensky dhe Alexander Lukashenko ranë dakord për një “takim të pakushtëzuar” midis delegacioneve ukrainase dhe ruse “në kufirin ukrainas-bjellorusi në rajonin e lumit Pripyat”.

Zelensky në llogaritë e tij në mediat sociale ka deklaruar “Ne ramë dakord që delegacioni ukrainas të takohet me atë rus pa parakushte në kufirin ukrainas-bjellorusi, në zonën e lumit Pripyat”.

S'KA KOMENTE