Vrau dy vëllezër në Vlorë më 1998 ,arrestohet autori

Vrau dy vëllezër në Vlorë më 1998 ,arrestohet autori

203
SHPËRNDAJE

Gerti Selimaj është arrestuar pas 23 vitesh për vrasjen e vëllezërve Hasho në Vlorë

Vrasja ndodhi në vitin 1998, teksa vetëm më 12 shkurt për Selimajn u caktua nga Gjykata e Vlorës masa arrest me burg në mungesë.

Beqir dhe Elmaz Hasho ishin dy viktimat e vrasjes. Ndërkohë Selimaj u arrestua sot në Itali.B/W

S'KA KOMENTE