Vjen reagimi i parë nga ambasada e SHBA per Referendumin e Berishes...

Vjen reagimi i parë nga ambasada e SHBA per Referendumin e Berishes dhe Kuvendin e Bashes

3300
SHPËRNDAJE

Postimi i Plotë nga ambasada Amerikane:

Samiti për Demokracinë mund të ketë mbaruar, por puna jona sapo ka nisur. Së bashku ne po nisin:
✅ partneritete për të forcuar bashkëpunimin midis demokracive
✅ mjete të reja për llogaridhënie dhe transparencë
✅ një pozicion për të koordinuar përpjekjet botërore kundër korrupsionit

S'KA KOMENTE