Vijon edhe sot zjarri ne MALLAKASTER

Vijon edhe sot zjarri ne MALLAKASTER

119
SHPËRNDAJE

Ne Mallakaster edhe sot vijojne vatrat e zjarrit por
jane nenkontroll dhe te pakta.

Fshatrat qe rrezikon mbremjen e djeshme jane nen kontroll tashme.

Deri tani vater zjarri ka ne fshatin Musonje Mallakaster por paraqitet nen kontroll.

Tereni eshte i veshtire ,ne vendngjarje jane vetem zjarrfikset e Mallkastres ,deri tani zjarri nen kontroll dhe deri tani nuk eshte nevojsheme ardhja e forcave zjarrefikese nga Fieri apo Patosi

S'KA KOMENTE