Vidhen shinat e hekurudhes Fier-Ballsh

Vidhen shinat e hekurudhes Fier-Ballsh

222
SHPËRNDAJE

Pervec amortizimit hekurudha jone po njeh edhe demtimet dhe grabitjet nga keqberesit.Rruga e hekurt nga Fieri ne Ballsh pervec shkaterrimit nga koha dhe mos mirembajtja tani eshte bere pre edhe e grabitjes se shinave te hekurta.

Sipas banoreve te zonave te Krapsit , Plukut etj zona ku kalon traseja , jane grabitur ne disa segmente shinat. Edhe pse prej vitesh ka ndalur se funksionuari levizja e trenave nga Fieri ne Ballsh dhe anasjelltas vjedhja e shinave te hekurrudhes mbetet nje fenomen i shemtuar.

S'KA KOMENTE