Video/Gushti i dasmave ne Fier.

Video/Gushti i dasmave ne Fier.

1020
SHPËRNDAJE

Muaji Gusht dhe Shtator jane muajt e preferuar per martese.E Diela vjen ndryshe ne Fier me zhurma te borive dhe vargan me automjete me dasmore qe sfidojne edhe temperaturat perveluese .Ndryshe nga vitet e tjera ,kete vite dasmat jane reduktuar krahasuar me vitin e kaluar . 
Nga dyqane lulesh, butik dhe restorante mesohet se ka pasur porosi dekorimesh te veturave, marrje me qera te vellove te nuseve si dhe prenotime restorantesh, por jo si Gushtin e kaluar .Sipas tyre ( pronareve te restoranteve, butik etj) ,dasmat ne nje te Diel te ketij Gushti ne rrethin Fier,shkojne diku tek 40-45, ndersa nje vite me pare ,numri i tyre i kalonte 60 .

S'KA KOMENTE