Video regjistrimet/ Drejtoresha e ZVA-se Rroskovec merr para per emerime.

Video regjistrimet/ Drejtoresha e ZVA-se Rroskovec merr para per emerime.

3663
SHPËRNDAJE

Për rastin e e mësueses së edukimit fizik në shkollën “Alush Grepcka” kemi biseduar me drejtoreshën e ZVA-së dhe ajo thotë, se dokumentat janë në rregull, duke na drejtuar te juristi.Juristja pohon, se mësuesja në fjalë është problematike dhe nuk i ka dokumentet në rregull.Si të mos mjaftojë gjithë kjo situatë kaotike, “Stop” ka siguruar regjistrime, ku mësueset në Rroskovec tregojnë, se drejtoresha e ZVA, Brikena Cjapi, u ka marrë para për emërime dhe po kështu u merr para nxënësve për provime.

S'KA KOMENTE