Veting per 3 prokurore dhe 5 gjyqtare te Fierit

Veting per 3 prokurore dhe 5 gjyqtare te Fierit

2839
SHPËRNDAJE

 

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka njoftuar se  ka hedhur shortin për subjektet që do ti nënshtrohen vetingut.

Pjesë e listës janë 3 prokurorë dhe 5 gjyqtarë  te Fierit që do të dalin para KPK-së

LISTA

1-Ergys Selmani Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier

-2-Matilda Shalla Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fie-

3-Roland Hysi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier

-4-Taulant Banushi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier

-5-Adelina Zarka Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier

Prokuroret

-1-Elida Hoxha,

-2-Erind Reovica dhe

-3-Clirim Sino

 

S'KA KOMENTE