Vendoset “shteterrethimi”ne Mbers te Roskovecit per shkak te COVID-19

Vendoset “shteterrethimi”ne Mbers te Roskovecit per shkak te COVID-19

855
SHPËRNDAJE

Pas rastit te Mbersit dhe thirrjes se bashkise per veteizolim, nga ana e kesaj te fundit jane njoftuar autoritet si ishp dhe policia e shtetiti, dhe eshte vendosur karantinimi i te gjithe fshatit.

Dy postblloqe policie jane vendosur ne hyrje daljet e fshatit Mbers te Roskovecit duke bllokuar levizjen e banoreve. Sipas bashkise roskovec mesohet se levizin vetem mjetet e autorizuara per furnizimet baze ushqimore te fshatit dhe keto nen kontroll te rrepte te policise.

S'KA KOMENTE