Valixhja e dyshimte ne Fier, informacioni i policise

Valixhja e dyshimte ne Fier, informacioni i policise

534
SHPËRNDAJE

Fier
Informacion paraprak

Në orën 10:30, jemi njoftuar se në lagjen “Apollonia”, Fier në anë të rrugës është konstatuar një valixhe e mbyllur.

Shërbimet e Policisë kanë vendosur perimetrin e sigurisë në vendngjarje dhe po verifikojnë rastin.

Janë njoftuar forcat xheniere për të kryer veprimet e mëtejshme.

S'KA KOMENTE