Urdheri i Ministrit Lleshi: Policet “bark derra” mos te dalin ne rruge

Urdheri i Ministrit Lleshi: Policet “bark derra” mos te dalin ne rruge

330
SHPËRNDAJE

Me të marrë detyrën e zv/ministrit të parë të Ministrisë së Brendshme, Sandër Lleshi lëshoi një urdhër, i cili kishte të bënte me sjelljen e punonjësve të institucioni dhe të oficerëve të policisë.

Por urdhri i tij është diskriminues për një pjesë të punonjësve të Policisë së Shtetit.

Lleshi ka vendosur të diskriminojë policët që janë të shëndetshëm.

Në urdhrin e shpërndarë nëpër drejtoritë mes 19 urdhërave ai numër 8 ka sjellë reagimë të ndryshme.

Në urdhrin numër 8 thuhet se policët e mbi peshë nuk duhen lënë në shërbim në vende të dukshme.

‘Punonjës policie mbi peshë (barkë derra) të shmangen nga shërbimet e dukshme’, thuhet në urdhrin e Lleshit.

Një urdhër-diskriminues dhe që krijon dyshime për mënyrën e punës së zv/ministrit me kompetenca ministri.

S'KA KOMENTE