Ura qe lidh zonen naftembajtese ne Sheqishte-Marinze rrezik te shembet

Ura qe lidh zonen naftembajtese ne Sheqishte-Marinze rrezik te shembet

603
SHPËRNDAJE

Ura qe lidh zonen naftembajtese ne Beline- Marinze rrezik te shembet.Edhe me sy te lire mund te shihet qarte perkulja qe ka nisur te marre ura ne mes te saj.Shkak i rrezikut te shembjes se kesaj ure jane bere mjetet e shumta te tonazhit te rende qe kryejne transportin ne zonen naftembajtese. Sipas banoreve jane mjetet e kompanive te naftes qe kane cuar ne demtimin e kembeve te ures . Por ankesat e banoreve shkojne edhe per demtimin e rruges ku eshte ndertuar kjo ure . Ne pothuaj te gjithe pjesen ku kalojne mjetet e tonazhit te rende ne Beline dhe Marinze rruga ka nisur te cahet . E inaguruar ne vitin 2011 rruga ne fjale i sherben nje komuniteti te gjere banoresh te zonave te Belines, Sheqishte, Marinze , Suk1 , Jagodine , Arapaj  si dhe te gjithe zones naftembajtese. Megjithe demtimet qe ka pesuar ura dhe rruga dwri tani nuk eshte marre asnje mase per te rikthyer ne gjendjen e meparshme rrugen dhe uren nderkohe qe nje tjeter ure ne kete aks rrugor por me konstruksion metalik rrezikon te shembet pasi nuk zbatohet nga automjetet tabela per kapacitetin mbajtes te saj. 

S'KA KOMENTE