Ura qe lidh zonen naftembajtese ne Sheqishte- Beline-Marinze rrezik te shembet

Ura qe lidh zonen naftembajtese ne Sheqishte- Beline-Marinze rrezik te shembet

282
SHPËRNDAJE

Ura qe lidh zonen naftembajtese ne Sheqishte- Marinze rrezik te shembet.Edhe me sy te lire mund te shihet qarte perkulja qe ka nisur te marre ura ne mes te saj.Shkak i rrezikut te shembjes se kesaj ure jane bere mjetet e shumta te tonazhit te rende qe kryejne transportin ne zonen naftembajtese.

Sipas banoreve jane mjetet e kompanive te naftes qe kane cuar ne demtimin e kembeve te ures . Por ankesat e banoreve shkojne edhe per demtimin e rruges ku eshte ndertuar kjo ure . Ne pothuaj te gjithe pjesen ku kalojne mjetet e tonazhit te rende ne Beline dhe Marinze rruga ka nisur te cahet .

E inaguruar ne vitin 2011 rruga ne fjale i sherben nje komuniteti te gjere banoresh te zonave te Belines, Sheqishte, Marinze , Suk1 , Jagodine , Arapaj  si dhe te gjithe zones naftembajtese. Megjithe demtimet qe ka pesuar ura dhe rruga dwri tani nuk eshte marre asnje mase per te rikthyer ne gjendjen e meparshme rrugen dhe uren.

S'KA KOMENTE