Ukraina dhe Rusia bien dakord për një raund të tretë bisedimesh per...

Ukraina dhe Rusia bien dakord për një raund të tretë bisedimesh per paqe

178
SHPËRNDAJE

Ukraina dhe Rusia kanë rënë dakord të mbajnë një raund të tretë bisedimesh së shpejti, citon Reuters të ketë thënë një negociator ukrainas.

Zyrtari tha se Ukraina nuk mori rezultatet të cilat kishte llogaritur, por se të dyja palët kishin arritur një mirëkuptim për një sigurim të përbashkët të korridoreve humanitare për evakuimin e civilëve

S'KA KOMENTE