Treni i pasagjereve del nga shinat ne Fier

Treni i pasagjereve del nga shinat ne Fier

481
SHPËRNDAJE

Treni i pasagjereve ka dale nga shinat kete mesdite ne afersi te Ures mbi  “Vijes e Ngjales”. Traseja e hekururudhes ne kete vend ka pasur edhe me pare probleme. Shkak i shkarjes se vagonave te trenit jane disa traversa  te cilat jane thyer ndersa kalonte treni. Sipas faturinove te trenit thyerja e tranversave te hekurudhes kane ndodhur si shkak i amortizimit nga koha e gjate ne pune dhe agjentet atmosferike.

Treni ka qene ne levizje kur ka ndodhur thyerja e traversa  dhe ka bere nje zhurme te llahtarshme kane thene faturinot . Kane qene disa pasagjere te cilet kane dale nga treni dhe jane larguar pa probleme. Thyerja e traversave ka ndodhur mbi uren mbi “vijen e ngjales”

 

Rreth 10 vjet me pare ne kete vend eshte permbysur nje vagon cistern duke derdhur nje sasi te konsiderueshme karburanti . Jane demtuar disa vagona nga dalja e trenit nga shinat. Treni vinte me pasagjer nga Durresi ne Fier.

S'KA KOMENTE