Trafik i rënduar në Vlorë, makinat qëndrojë te bllokuara nga Skela tek...

Trafik i rënduar në Vlorë, makinat qëndrojë te bllokuara nga Skela tek tuneli

52
SHPËRNDAJE

Trafik i rënduar në Vlorë, ku më shumë se 30 minuta makinat qëndrojë pa lëvizur nga zona e skelës deri tek tuneli. Vargu i makinave prej disa kilometrash ka ngelur në rrugë dhe nuk po lëvizin, drejtuesit e makinave kanë fikur motorin e makinës deri sa rruga të bëhet e kalueshme. Nuk dihet çfarë ka ndodh dhe pse është bllokuar rruga. Sipas policisë një aksident ka ndodh në zonën e Jonufrës, ku dy makina janë përplasur, kjo ka sjellë dhe bllokimin e trafikut këtë të diel në Vlorë.

S'KA KOMENTE