Tjeter vater zjarri ne Fier

Tjeter vater zjarri ne Fier

3662
SHPËRNDAJE

Nuk kane fund vatrat e zjarrit ne Fier .

Kete pasdite nje vater zjarri ka perfshire pyllin me pisha dhe ullinj ne Qafen e Lalarit dhe pyllin ne Kraps ne Fier.Zjarri influencohet edhe nga era.

Ne vendengjarje kane shkuar zjarfikesit te Fierit dhe Patosit por tereni eshte teper i veshtire per te nderhyre me mjetet zjarrefikese ndersa forcat zjarregikese po periqen te shuajne zjarrin me pompa dore dhe mjete rrethanore.Ende nuk dihet demi shkaktuar nga ky zjarr qe ende vijon .

Nuk dihen shkaqet e renies se zjarrit por ne kete periudhe me temperatura te larta mjafton edhe nje cigare e rastesishme dhe mund te shkaktohet nje zjarr.

S'KA KOMENTE