Termeti shkund Jugun e Vendit, ndjehet edhe ne Fier

Termeti shkund Jugun e Vendit, ndjehet edhe ne Fier

289
SHPËRNDAJE

3 Termete me magnitude 4,7  me pas 4,5  dhe 3,9 balle jane rregjistruar kete mbremje ne Jug te Vendit.Termeti i pare eshte rregjistruar ne oren 20:27 minuta dhe nje lekundje tjeter me magnitude 4,5 balle eshtw rregjistruar disa sekonda me pas nderkohe qe nje lekundje tjeter me magnitude 3,9 balle eshte rregjistruar ne 20:29 te kesaj mbremje te 4 Janarit 2019 .Sipas Qendres Sizmologjike Europiane epiqendra e termetit ka qene ne Himare . Lekundjet e ketij termeti jane ndjere ne Vlore, Gjirokaster , Sarande dhe Fier.

S'KA KOMENTE