Realiteti virtual, ‘Kali i zi’ i PlayStation VR Sony

Realiteti virtual, ‘Kali i zi’ i PlayStation VR Sony

73
SHPËRNDAJE

2016- ta eshte viti i realitetit virtual. Por ju ndoshta nuk mund ta besoni kete.
Sistemet si Oculus Rift (nga Facebook) dhe HTC Vive (nga HTC dhe Valve) janë shumë të kushtueshëm për shumë prej nesh. Kjo për shkak se Rift dhe Vive kane cmime te larta, ata shiten për 600$ dhe 800$, ata gjithashtu kërkojne një PC relativisht te mire, i cili kushton së paku 1,000$.

Tashme eshte koha per PlayStation VR Sony: I quajtur ‘Kali i zi’ i realitetit virtual.

Paketa Standard e PSVR- se do të kushtojë 400 $, por kjo nuk do të përfshijë kameran dhe  dorezat e kontrollit.

74ff12074ea3ee8ae3bc6be44f0338e4bc9daf52

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.