L-ATV makina qe zevendeson Hummer- in

L-ATV makina qe zevendeson Hummer- in

42
SHPËRNDAJE

Korporata Oshkosh pershkoi një rrugë te gjatë dhe me pengesa deri sa realizoi automjetin të saj L-ATV.

Porositesi i kesaj makine eshte departamenti i mbrojtjes se SHBA-se.

Çmimi? Një kontratë 6.75 bilion$ për bashkepunimin ndermjet “Joint Light Tactical Vehicle” të ushtrisë së SHBA-së, me “Humvee”.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.