Kufjet e reja të PS mund ta bëjnë realitetin virtual rrjedhë të...

Kufjet e reja të PS mund ta bëjnë realitetin virtual rrjedhë të realitetit

29
SHPËRNDAJE
HyperFocal: 0

VR është e gati të ndryshoje lojrat jo me keshtu siç e njohim ne sot, gjithashtu edhe SONY eshte e pergatitur per kete.

Në garën për dominimit e realitet- virtual, PlayStation Sony është gati për të fituar një beteje te rendesishme:

Në tetor 2016, kufjet VR do të perdoren per here te pare nje nje video loje.

Kjo është e rëndësishme pasi nga aparatura e PS VR, mund të përfitojnë te 36 milionë perdoruesit e PS4 ne të gjithë planetin.

Me keto kufje te reja dhe me teknologjine e avancuar ne ndihme te klienteve te saj realiteti virtual ne lojra po perhapet me shpejtesi.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.