Kjo eshte paisja qe mund te prodhoje energji nga valet e oqeanit

Kjo eshte paisja qe mund te prodhoje energji nga valet e oqeanit

61
SHPËRNDAJE

Oqeanet janë ende kryesisht të paeksploruar dhe mbeten një nga burimet më pak të përdorura në këtë planet për prodhimin e energjisë.

Aty ka një sasi të pafund energjie, e cila mund të shfrytëzohet si në sipërfaqe ashtu edhe në thellësi të tij. Valët janë forca tepër të fuqishme të natyrës dhe një kompani po përpiqet të shfrytëzojë ato dhe të plotësojë deri në 15% të kërkesave për energji me një tekologji të vetme.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.