Keto jane 5 perfitime te medha, qe do te sjellin aeroplanet elektrike

Keto jane 5 perfitime te medha, qe do te sjellin aeroplanet elektrike

79
SHPËRNDAJE

Aktualisht NASA është duke punuar për ndërtimin e një avioni të vogël, plotësisht elektrik të quajtur X-57. Projekti është pjesë e planit 10- vjeçar të NASA-s për ndërtimin e një avionic më të madh hybrid, i cili do të jetë më ekologjik dhe më i qetë se avionët aktualë.Më poshtë po ju tregojmë 5 përfitime të mëdha, që sjellin për të gjithë aeroplanët elektrikë.
1. Aeroplanët elektrike janë pesë herë më të efektshëm se avionët tradicionalë


2. Kostot e operimit janë rreth 30% më të ulta me aeroplanët elektrikë në krahasim me avionët e zakonshëm.


3. Aeroplanët elektrikë performojnë më mirë edhe kur udhëtojnë me një shpejtësi të vogël


4. Aeroplanët elektrikë janë më të qetë.


5. Dhe sigurisht: Aeroplanët elektrikë janë më ekologjikë se ata tradicionalë.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.